Hoe mannen mannen ontmoeten.

Door Wom op woensdag 6 mei 2015 21:10 - Reacties (10)
Categorie: Ervaringen, Views: 7.934

Hier in de buurt waar ik woon zijn er geen paden of wegen die ik niet ken. Al als klein ventje verkende ik de buurt, iets wat later handig bleek om op een stil plekje te zoenen met je vriendinnetje van dat moment. Met een gerust hart durf ik wel te stellen dat ik voor het eerst een vrouwenborst(je) in mijn hand heb gehad in de open lucht. Enorm stoer en opwindend als je veertien bent, maar ook vooral handig omdat het op de bank naast je ouders een wat vreemde reactie teweeg brengt.

Waarschijnlijk is dat voor veel jongens die op jongens vallen ook het geval. Alhoewel het aandeel vrouwenborsten waarschijnlijk lager is, zullen veel van de eerste ervaringen in de open lucht zijn gebeurd. Maar waar ik uiteindelijk toch het comfort van een woning op zocht, zijn er blijkbaar mensen die het buiten toch net wat spannender vinden.

Nu ben ik nogal ruimdenkend en vind ik vooral dat iedereen moet doen waar hij zich goed bij voelt. Maar al fietsende kwam ik er achter dat bij een directe confrontatie jezelf een houding geven toch wat lastig is. Nu is het feit dat ik fiets al redelijk bijzonder. Het eerste wat ik deed bij het behalen van mijn rijbewijs was het verkopen van mijn enorm stoere Giant mountainbike met zeer gevaarlijk uitziende bul-bars. Want met een rijbewijs wordt een fiets direct overbodig natuurlijk. Luiheid in optima forma.

Toch kon het gebeuren dat ik op de fiets zat. Mijn auto had een onderhoudsbeurt nodig en met een geleende fiets van de garage kon ik toch op mijn werk geraken. Gelukkig was de te fietsen afstand zeer respectabel, dus ik zou niet al te veel inspanning moeten leveren. Het zijn de kleine dingen in het leven nietwaar?

Na een dag gewerkt te hebben fietste ik terug naar de garage, matig onthoudend hoe ik precies terug moest fietsen. De omgeving was voor mij onbekend terrein, maar met enige Google Maps-skills kon ik wel een route terug vinden.

Vol goede moed volgde ik de aanwijzingen van mijn smartphone, die mij op een steeds smaller wordend paadje had gestuurd. Redelijk diep in de bossen fietste ik daar ogenschijnlijk alleen tot het moment dat ik plots een man iets verder in de bosjes zag staan. Ik schrok er enigszins van, maar fietste stug door. Tot het moment dat ik niet ťťn maar twee mannen zag. En een eindje verder nog een groepje. Verbaast remde ik en merkte ik zeker een man of tien in mijn nabijheid op.

Het duurde even tot het kwartje viel. Waarschijnlijk omdat ik alleen eurocenten op zak had, maar toen dit stukje nostalgie ingezakt was besefte ik mij opeens de situatie waar ik mijzelf in bevond. Ik stond op een homo-ontmoetingsplaats midden in het bos.

Geschrokken liet ik alle ruimdenkendheid varen en kon ik niks anders bedenken dan als een malle terug te fietsen naar waar ik vandaan kwam. Maar half begrijpend wat er gebeurd was kon ik alleen maar de verbaasde blikken van die mannen in de bosjes mijzelf voor de geest halen.

Uiteindelijk bij de garage aangekomen deelde ik mijn zojuist gebeurde avontuur, waarbij zowel de receptioniste als de monteur in de lach schoten. Feit was dat dit in de buurt een zeer bekende plek was voor mannen die mannen willen ontmoeten. En hoe het toch kon dat ik dit niet wist.

Op weg naar huis passeerden alle gebeurtenissen nog eens. Het gevoel van ongemak was niet te beschrijven en kon me ook niet indenken hoe ik anders had moeten reageren. Ook hoe het op die mannen moest zijn overgekomen gaf mij een enigszins bevreemd gevoel.

Volgende week heeft de plaatselijke toerclub een fietsroute door het bos. U raadt het al: ik fiets niet mee.

Volgende: Auto's zijn beter dan helikopters. 06-'15 Auto's zijn beter dan helikopters.
Volgende: De kunst van op een knopje drukken. 04-'15 De kunst van op een knopje drukken.

Reacties


Door Tweakers user Contrez, woensdag 6 mei 2015 21:26

Toevallig las ik net dit artikel op NOS:

http://nos.nl/artikel/203...mo-ontmoetingsplaats.html

Lijkt me inderdaad niet fijn om zo'n plek op te fietsen 8)7

Stonden ze trouwens echt "in" de bosjes of is het zo'n standaard plek met bankjes etc?

[Reactie gewijzigd op woensdag 6 mei 2015 21:27]


Door Tweakers user Wom, woensdag 6 mei 2015 21:29

Contrez schreef op woensdag 06 mei 2015 @ 21:26:
Toevallig las ik net dit artikel op NOS:

http://nos.nl/artikel/203...mo-ontmoetingsplaats.html

Lijkt me inderdaad niet fijn om zo'n plek op te fietsen 8)7

Stonden ze trouwens echt "in" de bosjes of is het zo'n standaard plek met bankjes etc?
Het was redelijk diep in de bossen zelf. Niet zo'n standaard plek langs de snelweg in ieder geval.

Door Tweakers user NLKornolio, woensdag 6 mei 2015 21:41

Welkom op de wereld, nou je eindelijk uit je ei ben 😂.
Beide geslachten zijn hier niet vies van volgens mij. Denk dat mannen gewoon wat opener in sex zijn.
Heb vaak genoeg de neiging om tegen een mooie vrouw te zeggen, wippie maken, de gedachten dat ik hierna opgepakt wordt aangezien de vrouw waarschijnlijk de politie zou bellen voor sexuele aanranding ofzo, houdt me hierin toch tegen.
Homosexuelen hebben dit nadeel niet aangezien de andere man erover na zou denken en dan zegt of die zin heeft of niet.

Wij mannen zijn gewoon een stuk makkelijkere wezens. Niks emotie gewoon logisch nadenken heb ik zin of niet.

[Reactie gewijzigd op woensdag 6 mei 2015 22:05]


Door Tweakers user mux, woensdag 6 mei 2015 22:00

:D grappig

tja, dit soort dingen overkomt je wel eens. Maar laat homo-ontmoetingsplekken nou bij uitstek iets zijn waar je je in ieder geval niet bedreigd hoeft te voelen, hoogstens een beetje ongemakkelijk. Er zit immers nogal een sociaal stigma aan.

Het is iets totaal anders dan bijv. dealerplekken en wapenuitwisselplekken. In Nederland zul je dit niet tot hoogstens ťťn keer in je leven tegenkomen, maar her en der in het buitenland (met name de VS) zijn dat plekken waar je echt WEG moet blijven. Wees blij dat je zo relaxt kunt ronddwarrelen in NL en niet per ongeluk in zoiets terecht kunt komen.

(dat gezegd hebbende: ik ben een keer met een aantal vrienden een vriendelijke meneer met dikke mercedes en een geladen pistool met demper tegengekomen onder het Prins Clausplein in Den Haag. Blijkt een bekende dealerplek te zijn - ze zijn er dus wel)

Door Tweakers user RobinHood, woensdag 6 mei 2015 22:37

Hmm, de eerste borst die ik aanraakte was niet buiten, tenzij je die keer meetelt dat ik een klasgenote een [bewuste] elleboog in haar borst gaf.

Dat terzijde, vraag ik mij toch wel af waarom juist homo's zo bekend staan om ontmoetingsplaatsen in de buitenlucht. Ik ken werkelijk geen enkele "hetero ontmoetingsplaats" in het bos ofzo.

Buiten dingen doen heb ik ook wel met mijn ex gedaan, in het donker, met alleen ons tweeŽn [nouja, dat laatste hoop ik maar], niet in daglicht met een stapel andere stellen erbij.

Door Tweakers user yousql, woensdag 6 mei 2015 22:41

Ik ken geen homo's die naar homo ontmoetingsplek ken gaan. Volgens mij zijn het voornamelijk de mannen die thuis gewoon een vrouw en kinderen hebben.

De homo zoekt gewoon via chat datingsite of app, en spreekt comfortabel bij elkaar thuis af.

Maar als je thuis een vrouw en kinderen heb kan je bijna nooit afspreken. Helmaal niet als je vrouw op je telefoon kijkt. Dus dan maar even buiten op zo'n plek.

Blijft jammer deze mannen die zichzelf meer in de zeik aan het namen zijn, dan de rest van hun familie.

Door Tweakers user eL_Jay, donderdag 7 mei 2015 10:02

Naar ik vernomen heb hoef je er niet eens het bos voor in. Vondelpark schijnt ook een dergelijke plek te hebben.

Door bossi, donderdag 7 mei 2015 13:52

Wat een geluk dat je ongedeerd bent. :D

Door Tweakers user Flaat, donderdag 7 mei 2015 16:34

m.youtube.com/watch?v=l9BQDDIyb-o

De vieze man, daar liggen er twee

Door Tweakers user zacht, zaterdag 9 mei 2015 17:52

yousql schreef op woensdag 06 mei 2015 @ 22:41:
Ik ken geen homo's die naar homo ontmoetingsplek ken gaan. Volgens mij zijn het voornamelijk de mannen die thuis gewoon een vrouw en kinderen hebben.

De homo zoekt gewoon via chat datingsite of app, en spreekt comfortabel bij elkaar thuis af.

Maar als je thuis een vrouw en kinderen heb kan je bijna nooit afspreken. Helmaal niet als je vrouw op je telefoon kijkt. Dus dan maar even buiten op zo'n plek.

Blijft jammer deze mannen die zichzelf meer in de zeik aan het namen zijn, dan de rest van hun familie.
Inderdaad, het paar dozijn homosexuelen dat ik ken vertoont zich niet op dit soort plekken, die treffen elkaar in uitgaansgelegenheden en via datingsites.

Reactie formulier
(verplicht)
(verplicht, maar wordt niet getoond)
(optioneel)

Voer de code van onderstaand anti-spam plaatje in: